fbpx
Compassionfokuseret Terapi (CFT)

Professionelle

Center for Compassionfokuseret Terapi tilbyder en række uddannelser og kurser for professionelle behandlere, herunder specialistuddannelser for psykologer og læger samt kortere og længerevarende kurser og workshops for tværprofessionelt personale. Vi tilbyder også supervision og personlig udvikling, både individuelt og i gruppe. Det er muligt at læse mere om de forskellige udbudte aktiviteter under fanen ”kurser og uddannelse”

Vores mission er at skabe et center, hvor CFT kan læres både i sin helhed og med fokus på specifikke dele af processen, som vi dykker ned i på forskellige workshops. Derudover inviterer vi forskellige nationale og internationale specialister i CFT med hver deres specialområde for at bidrage til udbredelse og udvikling af CFT.

Undervisning i Compassionfokuseret Terapi foregår ofte som oplevelsesorienterede workshops, der fokuserer på at give deltagerne mulighed for at opleve og integrere de teorier og metoder, der er en del af CFT. Der vil være en kombination af teoretisk undervisning og praktiske øvelser, der er designet til at give deltagerne en dybere forståelse af CFT og hvordan processen kan anvendes i eget og andres liv.
Øvelserne er af forskellig karakter og sigter mod at hjælpe deltagerne med at forstå compassionprocessen indefra.

CFT kan være relevant for alle, der ønsker at arbejde med både deres egen personlige udvikling og der arbejder professionelt med at hjælpe andre.

Vi udarbejder også kurser og uddannelser, der er specielt tilpasset institutioner og behandlingsenheder, og hjælper med at sikre implementeringen, så det kan bruges direkte i praksis.

Kontakt os på 29926020 eller center@kognitiv.dk for tilbud på temadage eller kurser, der er tilpasset til din institution eller virksomhed.

Supervision og undervisningsaftaler med offentlige og private virksomheder er bindende.

Se vores udvalg af kurser, uddannelser supervision og personlig udvikling

KURSER, UDDANNELSER, supervision og personlig udvikling

  • Alle
  • Kursus
  • Personlig udvikling
  • Uddannelse
Kursus

Hvem kan sejle foruden vind? Åndedrættet som fundament for krop og sind. 6. september 2021.

Et praktisk, teoretisk og metodisk kursus om åndedrættet.Åndedrættet spiller en helt afgørende rolle i vores liv. Op til …

Læs mere
Uddannelse

2-årige specialistuddannelse i Compassionfokuseret Terapi på børn & unge-området opstart januar 2022

Vil du være med til at sætte dit præg på CFT´s anvendelse på B&U området, hvor familie- og …

Læs mere
Kursus

Compassionfokuseret terapi (CFT) for tværprofessionelle. 5 dage i alt med opstart oktober 2021

Event forløb – 5 events Formål :Formålet med kurset er en introduktion til grundmodellerne og metoderne i compassionfokuseret terapi (CFT).Målgruppe …

Læs mere
Kursus

”Den lumske hjerne” – Neuropsykologisk grundlag for CFT

Målgruppe:Psykologer, læger og tværprofessionelle med viden om CFT Indhold:1 dags workshop hvor vi stiller skarpt på det neuropsykologiske …

Læs mere
Compassionfokuseret Terapi - 2 årig specialistuddannelse Kursus

Compassionfokuseret Terapi (CFT). 5 dage for tværprofessionelle – alt optaget

Formål:Formålet med kurset er en introduktion til grundmodellerne og metoderne i compassionfokuseret terapi (CFT). Målgruppe:Kurset henvender sig til …

Læs mere
Uddannelse

2 årige specialistuddannelse I Compassionfokuseret Terapi (CFT) på voksenområdet. Opstart april 2021. Alt optaget

2 årig specialistuddannelse for læger og psykologer i Compassionfokuseret Terapi (CFT) – voksenområdet Målgruppe:Psykologer og læger med terapeutisk …

Læs mere
Personlig udvikling

3 dages retreat med Professor Deborah Lee i oktober 2021

få ledige pladser! 3 dags retreat på Sostrup Kloster med Professor Deborah Lee, Oxford. En helt fantastisk mulighed! …

Læs mere
Kursus

Compassionfokuseret Terapi (CFT) 30 timer. Psykologer & læger. Opstart maj 2021

Formålet med kurset er en introduktion til grundmodellerne og metoderne i Compassionfokuseret Terapi (CFT). Indhold:Gennemgang af CFT grundmodellerneIntroduktion …

Læs mere

Supervision

Supervisionens overordnede formål er at sikre en kvalificeret professionsudvikling og udøvelse. Supervisionen er oftest sagsrelateret og foregår over tid, med det formål at skabe specifik læring for supervisanten i forhold til dennes specifikke professionsområde. Der vil oftest være et todelt fokus som omfatter både supervisanten og supervisantens patienter, klienter eller borgere.

Center for Compassionfokuseret terapi tilbyder både individuel- og gruppesupervision til psykologer, læger, behandlere, rådgivere, ledere mv., der ønsker at implementere CFT metode i deres praksis.

Personlig udvikling

Som en del af psykologernes og lægernes specialistuddannelse i psykoterapi indgår der et krav om personligt udviklingsarbejde og feedback på egen stil.
Kontakt os for at høre nærmere om både individuelle og gruppeforløb til psykologer og læger.

PRISER:
Supervision (1 time) 1700,00 kr.
Gruppesupervision, 2-5 personer (pr. time) 2100,00 kr.
Gruppesupervision, 5-8 personer (pr. time) 2400,00 kr.
Gruppesupervision, 9- personer -efter aftale.

Undervisningshonorar efter aftale. Undervisnings- og supervisionsaftaler med offentlige og private virksomheder er bindende.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.