fbpx
Compassionfokuseret Terapi (CFT)

Professionelle

Center for Compassionfokuseret Terapi har en lang række af uddannelser og kurser til professionelle behandlere. Disse omfatter specialistuddannelser til psykologer og læger, samt kortere og længerevarende kurser og workshops til såvel psykologer, læger, samt tværprofessionelt personale. Vi tilbyder supervision og personligt udviklingsarbejde, både individuelt og i gruppe. 
Missionen er at skabe et center hvor CFT både læres både i sin helhed og med fokus på specifikke dele af processerne, som vi på forskellige workshops dykker ned i. Desuden inviterer vi forskellige nationale og internationale specialister i CFT, med hver deres specialområde. Vi ønsker at bidrage med udbredelse og udvikling af CFT.
Vi udarbejder ligeledes kurser og uddannelser, der er specialtilrettelagt til institutioner og behandlingsenheder. Vi hjælper med at sikre implementeringen, således denne kan anvendes direkte i praksis.

Kontakt os på 29926020 eller center@kognitiv.dk for tilbud på temadage eller kurser, der er tilpasset til Jeres institution eller virksomhed.

Kurser, workshops, uddannelser og supervision kan omlægges til at foregå online eller som hybridundervisning, såfremt det aftales eller anbefales af myndighederne.

Supervisions- og undervisningsaftaler med offentlige- og private virksomheder er bindende. 

Se vores udvalg af kurser, uddannelser supervision og personlig udvikling

KURSER, UDDANNELSER, supervision og personlig udvikling

  • Alle
  • Kursus
  • Personlig udvikling
  • Uddannelse
Kursus

Hvem kan sejle foruden vind? Åndedrættet som fundament for krop og sind. 6. september 2021.

Et praktisk, teoretisk og metodisk kursus om åndedrættet.Åndedrættet spiller en helt afgørende rolle i vores liv. Op til …

Læs mere
Uddannelse

2-årige specialistuddannelse i Compassionfokuseret Terapi på børn & unge-området opstart januar 2022

Vil du være med til at sætte dit præg på CFT´s anvendelse på B&U området, hvor familie- og …

Læs mere
Kursus

Compassionfokuseret terapi (CFT) for tværprofessionelle. 5 dage i alt med opstart oktober 2021

Event forløb – 5 events Formål :Formålet med kurset er en introduktion til grundmodellerne og metoderne i compassionfokuseret terapi (CFT).Målgruppe …

Læs mere
Kursus

”Den lumske hjerne” – Neuropsykologisk grundlag for CFT

Målgruppe:Psykologer, læger og tværprofessionelle med viden om CFT Indhold:1 dags workshop hvor vi stiller skarpt på det neuropsykologiske …

Læs mere
Compassionfokuseret Terapi - 2 årig specialistuddannelse Kursus

Compassionfokuseret Terapi (CFT). 5 dage for tværprofessionelle – alt optaget

Formål:Formålet med kurset er en introduktion til grundmodellerne og metoderne i compassionfokuseret terapi (CFT). Målgruppe:Kurset henvender sig til …

Læs mere
Uddannelse

2 årige specialistuddannelse I Compassionfokuseret Terapi (CFT) på voksenområdet. Opstart april 2021. Alt optaget

2 årig specialistuddannelse for læger og psykologer i Compassionfokuseret Terapi (CFT) – voksenområdet Målgruppe:Psykologer og læger med terapeutisk …

Læs mere
Personlig udvikling

3 dages retreat med Professor Deborah Lee i oktober 2021

få ledige pladser! 3 dags retreat på Sostrup Kloster med Professor Deborah Lee, Oxford. En helt fantastisk mulighed! …

Læs mere
Kursus

Compassionfokuseret Terapi (CFT) 30 timer. Psykologer & læger. Opstart maj 2021

Formålet med kurset er en introduktion til grundmodellerne og metoderne i Compassionfokuseret Terapi (CFT). Indhold:Gennemgang af CFT grundmodellerneIntroduktion …

Læs mere

Supervision

Supervisionens overordnede formål er at sikre en kvalificeret professionsudvikling og udøvelse. Supervisionen er oftest sagsrelateret og foregår over tid, med det formål at skabe specifik læring for supervisanten i forhold til dennes specifikke professionsområde. Der vil oftest være et todelt fokus som omfatter både supervisanten og supervisantens patienter, klienter eller borgere.

Center for Compassionfokuseret terapi tilbyder både individuel- og gruppesupervision til psykologer, læger, behandlere, rådgivere, ledere mv., der ønsker at implementere CFT metode i deres praksis.

Personlig udvikling

Som en del af psykologernes og lægernes specialistuddannelse i psykoterapi indgår der et krav om personligt udviklingsarbejde og feedback på egen stil.
Kontakt os for at høre nærmere om både individuelle og gruppeforløb til psykologer og læger.

PRISER:
Supervision (1 time) 1700,00 kr.
Gruppesupervision, 2-5 personer (pr. time) 2100,00 kr.
Gruppesupervision, 5-8 personer (pr. time) 2400,00 kr.
Gruppesupervision, 9- personer -efter aftale.

Undervisningshonorar efter aftale. Undervisnings- og supervisionsaftaler med offentlige og private virksomheder er bindende.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.