fbpx

Christina Schlander

Center for Compassionfokuseret Terapi drives af Christina Schlander, der også er indehaver af Kognitiv Terapi Center Århus. se evt her

Christina Schlander er Cand. Psyk. Aut., specialist og supervisor i psykoterapi og klinisk terapi. Christina arbejder med børn, familier, unge og voksne samt i organisationer. Christina har bl.a. skrevet bøgerne Compassionfokuseret terapi – en vej til større tilfredshed (Akademisk Forlag), Compassionfokuseret terapi i praksis (Hans Reitzels Forlag), Kognitiv terapi med børn, unge og familier (Hans Reitzels Forlag), med et kapitel om CFT med børn, unge og familier samt et kapitel om Compassion i skoler i bogen Flere Fantastiske forbindelser (Akademisk Forlag).

Center for Compassionfokuseret terapi har et tæt samarbejde med psykologerne fra Kognitiv Terapi Center Århus, hvor de fleste har indgående kendskab til CFT.

Desuden har Center for Compassionfokuseret Terapi et tæt samarbejde med lang række af kompetente psykologer og konsulter, der har speciale i CFT.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.