fbpx
et Compassionfokus I

Organisationer

Center for Compassionfokuseret Terapi har som kernemål at udbrede CFT på de områder vi bruger mest tid i vores liv, det er i daginstitutioner, skoler og på arbejdspladser. Vi ønsker at bidrage til at skabe miljøer, der ikke blot får det bedste ud af eleverne eller de ansatte, men også har fokus på at skabe støttende og omsorgsfulde miljøer så de mennesker, der tilbringer tiden der, kan føle sig trygge, blomstre og opleve det meningsfulde ved, at være en del af skolelivet eller jobbet.

Vi tilbringer tæt på 35% af vores liv på en arbejdsplads inden vi går på pension. Nogle mennesker er beriget ved at tilbringe tid i organisationer hvor størstedelen af tiden sker med overordnede samt kollegaer, der er respektfulde, venlige og støttende. Desværre er det ikke tilfældet for alle, hvilket der kan være mange grunde til. Mistrivsel på arbejdspladsen vides i dag, at kunne være en medvirkende faktor til følelsesmæssige og helbredsmæssige problemer.

Vi kan tilbyde coaching, lederudvikling, workshops og gruppeforløb til medarbejdere – der sigter mod at fremme trivsel.

Center for Compassionfokuseret Terapi har en vifte af tilbud til skoler og arbejdspladser. Kontakt os for at drøfte jeres behov.

Supervisions-, undervisnings- og konsulentaftaler med offentlige- og private virksomheder er bindende. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.