fbpx
et Compassionfokus I

Organisationer

Center for Compassionfokuseret Terapi har som hovedformål at udbrede CFT til de områder, hvor vi bruger mest tid i vores liv, nemlig i daginstitutioner, skoler og arbejdspladser. Vores mål er at bidrage til at skabe miljøer, der ikke kun får det bedste ud af eleverne eller medarbejderne, men også fokuserer på at skabe støttende og omsorgsfulde miljøer, så de mennesker, der tilbringer tid der, kan føle sig trygge, trives og opleve mening i at være en del af skolelivet eller arbejdslivet.

Vi tilbringer tæt på 35% af vores liv på en arbejdsplads, inden vi går på pension. Nogle mennesker er beriget ved at tilbringe tid i organisationer, hvor størstedelen af tiden sker i samarbejde med overordnede og kollegaer, der er respektfulde, venlige og støttende. Desværre er det ikke tilfældet for alle, og det kan skyldes mange forskellige årsager. Det er kendt, at mistrivsel på arbejdspladsen kan være en medvirkende faktor til følelsesmæssige og helbredsmæssige problemer.

Compassion i organisationer refererer til en holdning og en praksis, hvor ledere og medarbejdere viser medfølelse og empati overfor hinanden og andre, herunder kunder, kolleger og samfundet som helhed. Det er en form for menneskelig omsorg og omtanke, der er rettet mod at skabe et positivt arbejdsmiljø og forbedre trivsel og præstationer hos medarbejderne.

Compassion kan manifestere sig på flere måder i organisationer, såsom:

  • Ledere, der tager sig tid til at lytte til og forstå medarbejdernes bekymringer og behov
  • Ledere, der støtter medarbejderne i deres personlige og professionelle udvikling
  • Ledere, der tager ansvar for at skabe en inkluderende og respektfuld arbejdskultur
  • Ledere og medarbejdere, der samarbejder om at løse problemer og tage beslutninger
  • Ledere og medarbejdere, der er åbne og ærlige i deres kommunikation
  • Ledere og medarbejdere, der tager hensyn til det sociale og miljømæssige ansvar i deres beslutninger og handlinger

En organisation med en kultur præget af compassion kan have flere fordele, som øget medarbejdertilfredshed, motivation, loyalitet, engagement, samarbejde, innovation, kreativitet, trivsel, mental sundhed, produktivitet, kundetilfredshed, omdømme, osv.

Vi kan tilbyde coaching, lederudvikling, workshops og gruppeforløb til hele eller dele af organisationer – der sigter mod at fremme trivsel.

Center for Compassionfokuseret Terapi har en vifte af tilbud til skoler og arbejdspladser. Kontakt os for at drøfte jeres behov.

Supervisions-, undervisnings- og konsulentaftaler med offentlige- og private virksomheder er bindende. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.