fbpx
Compassionfokuseret terapi til

Private

Vi tilbyder terapi både individuelt og i gruppe til børn, unge, familier og voksne. Behandlingen foregår på Møllestien 52, 8000 Aarhus C. Når du kontakter os vil du blive mødt af sekretæren på Kognitiv Terapi Center Århus, da vi har fælles lokaler og administration.

Compassionfokuseret terapi (CFT) er en nyere integrativ terapiform, der er udviklet i England og har hurtigt vundet indpas som særdeles virkningsfuld mod daglige udfordringer, følelsesmæssig mistrivsel og en bred vifte af psykiske lidelser.
Langt de fleste mennesker står i perioder med livsudfordringer, der kan være vanskelige at håndtere. I CFT styrkes du til at kunne møde livsudfordringer.

Der findes ikke et dansk ord, der dækker tilstrækkeligt over begrebet. Compassionbegrebet, som det anvendes i CFT, indebærer at være sensitiv over for egen og andres mistrivsel og at lære hvordan man gennem færdigheder og strategier kan lindre og forebygge denne.

I CFT hjælper vi mennesker til at udvikle og styrke evnen til compassion, især rettet mod sig selv, således vi bliver i stand til at behandle os selv som vi ville behandle et menneske vi virkelig holder af.

Vi arbejder med

Depression – Angst – Bekymringer – Skam og selvkritik – Perfecktionisme – Følelsesregulering – Arbejdsrelateret stress – Traumer – Relationelle vanskeligheder – Social Angst – Fobier – Lavt selvværd – Spiseforstyrrelser – Kroniske smerter – Længerevarende helbredsproblemer– Aggressionsforvaltning – Obsessive Compulsive Disorder (OCD) – Søvnproblemer – Stress – Sorg

Åbningstider

Åbningstider hverdage fra 9.00-16.00

Priser og sessionsvarighed (reguleres d. 1.8)

  • Individuel samtale (50 min.) 1300,00 kr.
  • Netværkssamtale (90 min) 2400,00 kr.
  • Barn og forældre (70 min) 1800,00 kr.
  • Forældre samtale (50 min) 1400,00 kr.
  • Forældre/barn samtale (50 min) 1400,00 kr.
  • Parterapi (90 min) 2400,00 kr.
Ved udeblivelse og afbud senere end 24 timer før aftalt tid opkræves det fulde honorar.

Det er muligt at benytte din sundhedsforsikring, såfremt den er inkl. psykologbistand. Dit forsikringsselskab kan oplyse om der er frit psykologvalg hos dem.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.