fbpx

2-årige specialistuddannelse i Compassionfokuseret Terapi på børn & unge-området opstart januar 2022

Vil du være med til at sætte dit præg på CFT´s anvendelse på B&U området, hvor familie- og netværksinddragelse er helt centralt
CFT er udviklet af Professor Paul Gilbert. I compassionprocessen styrkes vores evne til at være sensitive over for lidelse hos selv og andre, ligesom færdigheder og engagement i omsorg trænes. I CFT er der fokus på at forstå og imødekomme menneskelige skamreaktioner og selvkritik. CFT er den eneste evolutionære psykoterapeutiske tilgang, der findes.

På uddannelsen introduceres du til grundmodellerne i CFT, psykoedukation og træningsmetoder, samt behandlingen af forskellige lidelser ud fra et CFT-perspektiv. På uddannelsen gennemføres 60 timers supervision, således implementeringen af metoden tilegnes i praksis. Uddannelsen varetages af anerkendte undervisere, med megen erfaring med CFT. Du vil blandt andet møde to udenlandske undervisere: Michelle Cree med mere end 25 års erfaring med behandling af fødselsdepression og hjælp til tidlig binding mellem omsorgsperson og baby, og Mary Welford, der blandt andet er kendt for compassion i skoler, og har erfaring med behandling af en lang række af psykiske lidelser. Både Cree og Welford har i samarbejde med Paul Gilbert udviklet mange af de karakteristiske øvelser, der anvendes i CFT. Det danske hold består af Christina Schlander, Krista Straarup, Lisbeth Jørgensen.

Uddannelsen foregår som en række af workshops, da compassion bedst læres indefra og ud, og forudsætter derfor, at du som deltager er indstillet på at gøre personlige refleksioner eller grader af selvafsløring.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.